назад

Прикордонникам розказали про проект Мін´юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

113 квітня начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Олена Іпатенко провела лекцію для особового складу Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального Управління Державної прикордонної служби України.

2Фахівець системи БПД розповіла про загальнонаціональний проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», про захист прав у різних сферах життя, нагадавши що 2018-ий оголошено в Україні Роком реалізації вказаного правопросвітницького проекту.

Наступне питання, якому приділила увагу спікер, стосувалося порядку інформування Регіонального центру про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, посилаючись на постанову Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 року №1363.

3

По завершенні зустрічі Олена Іпатенко вручила прикордонникам пам´ятки, розроблені Міністерством юстиції в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та буклети системи БПД.