назад

Приміщення Недригайлівського бюро правової допомоги готове прийняти перших відвідувачів

160711 119 липня 2016 року у смт Недригайлів у рамках проведення районного свята Купала відбувся ряд заходів, одним із яких було відкриття відремонтованого приміщення Центру надання адміністративних послуг та репрезентація роботи Недригайлівського бюро правової допомоги. 

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко привітала присутніх із знаменною подією в районі. Вона зазначила, що  Недригайлівщина стала першим районом Сумської області, де реалізовано завдання Міністерства юстиції по створенню бюро правової допомоги: тут відремонтовано приміщення, яке вже готове прийняти відвідувачів із 1 вересня.

Олена Демченко відмітила: «Ідея  розміщення в одному приміщенні бюро правової допомоги та центру з надання адміністративних послуг є досить прогресивною. Цей крок дасть змогу більш якісно надавати послуги громадянам, адже все  знаходитися в одному місці – реєстратори, правова допомога, доступ до сервісів Міністерства юстиції та інші адміністративні послуги. У бюро працюватиме 2-3 працівники-юристи, які надаватимуть послуги громадянам. На даний час створено 3 робочих місця для отримання клієнтами  доступу до електронних сервісів Мін’юсту».

Особливу подяку було виголошено очільникам районної державної адміністрації і районної ради Руслану Лаврику та Івану Нанці за сприяння в проведенні ремонтних робіт приміщення бюро правової допомоги.

Всі присутні мали змогу ознайомитися зі створеними умовами для роботи бюро правової допомоги та отримали інформаційні матеріли.

160711 12

 160711 13

160711 14

160711 15