назад
25.05.18

Призначення першого заступника директора підтверджує кар’єрні можливості для кожного у системі БПД

fotoЗа результатами індивідуального оцінювання прийнято рішення вакантну посаду першого заступника директора Координаційного центру запропонувати Оксані Василяці, директору Регіонального центру у місті Київ.

Індивідуальне оцінювання (співбесіду) у системі застосовано вперше, одразу після затвердження двох нових положень – про оцінювання та про професійний розвиток працівників Координаційного центру з надання правової допомоги.
«Невідкладно ми застосували процедури, передбачені новими положеннями, а саме процедуру індивідуального оцінювання працівників, які претендують на підвищення посади, а також окремі процедури щодо виявлення претендентів на посаду. Сьогодні кожен працівник системи безоплатної правової допомоги, а також громадяни можуть бути переконані, що система створює рівні професійні можливості для кожного», – зазначив Олексій Бонюк, вітаючи колегу.
Оксана Василяка працює у системі безоплатної правової допомоги з 2012 року, брала безпосередню участь у підготовці законодавства про безоплатну правову допомогу та інших нормативних актів у сфері права, має нагороди Міністерства юстиції, Національної асоціації адвокатів та інші.
На посаду першого заступника директора Координаційного центру Оксана Василяка буде призначена з 1 червня 2018 року.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook          YouTube YouTube          Google Google+  тTwitter