назад

Пункт консультування працюватиме для учасників АТО

golovna

Працівники Сарненського місцевого центру продовжують проводити заходи з налагодження співпраці щодо створення та роботи мобільних пунктів консультування для соціально вразливих категорій громадян. Нещодавно такий пункт було відкрито у Сарненській військовій частині А-0153, де безкоштовні консультації та роз’яснення зможуть отримати особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (зокрема, учасники АТО).


Про функціонування пункту консультування говорили з заступником командира військової частини Віктором Слободзяном. Фахівці центру Юлія Олешкевич та Юлія Болкуневич спершу прокунсультували про безкоштовну правову допомогу як механізм захисту прав громадян, порядок звернення до Сарненського місцевого центру з надання БВПД та про те, які правові послуги можна отримати в центрі правової допомоги. Відтак домовилися про роботу консультпункту та залишили для розповсюдження серед військових інформаційні буклети про діяльність центру.

 

Консультації з правових питань доступні всім бажаючим за номером гарячої телефонної лінії: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).  

 

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/vijskovachastyna{/gallery}