назад
06.09.16

Пирятинське Бюро налагоджує співпрацю із Кримінально-виконавчою інспекцією та районним відділом державної виконавчої служби

Pir Vik Slug02 вересня про завдання та функції Бюро безоплатної правової допомоги детальніше дізналися працівники місцевої Кримінально-виконавчої інспекції Державної Пенітенціарної Служби України та колектив районного відділу державної виконавчої служби. Цього дня задля налагодження співпраці у сфері надання правової допомоги вони завітали до Пирятинського бюро правової допомоги.

 

Кримінально-виконавча інспекція та виконавча служба — одні із найбільш відвідуваних державних органів. Співпраця з ними дасть можливість проінформувати як мога більшу кількість населення про роботу нашої установи. На цьому в ході обговорення формату співпраці наголосив заступник начальника відділу «Пирятинське бюро правової допомоги» Володимир Орел. За його словами важливою є не лише інформаційна складова співпраці, а й можливість звертатись до органів за роз’ясненням. Адже вони спеціалізуються на відповідному напрямку роботи і як ніхто інший знають специфіку тих чи інших правовідносин.

У ході зустрічей службовців було проінформовано про мету створення Бюро та його функціональні завдання, надані роз’яснення щодо можливості доступу до надання вторинної правової допомоги. Всіх учасників робочих зустрічей забезпечили брошурами та інформаційними матеріалами.

На майбутнє досягнуто домовленості про співпрацю з цими державними установами та сприяння доступу громадян Пирятинщини до безоплатної правової допомоги.