назад

Писати просто, або як навчитися писати цікаві статті – вчилися на Миколаївщині

25 травня 2016 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області пройшов навчальний семінар для команди центрів з надання БВПД із зазначеної тематики. Захід відбувся в рамках підписаного 13 січня 2016 року тристороннього меморандуму між Регіональним центром з надання БВПД у Миколаївській області, Учбово-методичним центром захисту прав людини та Миколаївською обласною правозахисною організацією «Центр журналістських розслідувань».

Спікером заходу виступив Ярослав Чепурний, професійний військовий журналіст, представник «Центру журналістських розслідувань», який прочитав для присутніх лекцію на тему «Як писати цікаві статті. Загальні принципи». Учасники семінару мали змогу в повній мірі ознайомитися з практичними порадами для працівників центрів з надання БВПД щодо взаємодії із засобами масової  інформації.

160525-01

160525-02

160525-03

Це вже другий семінар з інформаційно-аналітичної роботи, проведений з ініціативи Регіонального центру на Миколаївщині. Тому цього разу в заході взяли участь не лише начальники відділів взаємодії з суб’єктами надання БВПД («інтегратори») і начальники відділів попередньої роботи з клієнтами («фронтлайнери») місцевих центрів, а й співробітники Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області.

 

Передивитися програму семінару 

Навчальні матеріали проведеного заходу доступні тут 

Про попередній семінар, який відбувся в квітні цього року можна дізнатись тут