назад

«Раніше у нас не було такої сильної підтримки зі сторони юристів»

Лист подякаТак вважала переважна більшість мешканців Горностаївського району, поки в смт Горностаївка не з´явилося бюро правової допомоги.

На адресу Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області сьогодні прийшов лист від комунального закладу «Горностаївський районний центр соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді».

У листі директор даної установи О.М. Сагайдак пише:

«Комунальний заклад «Горностаївський районний центр соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді» висловлює слова подяки працівникам Горностаївського бюро правової допомоги Цупра К.В.  і Цибі А.С. за проведення семінарів серед прийомних батьків, батьків-вихователів Горностаївського району, за проведення прийомів громадян при нашому центрі та за надання якісної юридичної допомоги особам, які до нас зверталися».

Звертаючись до директора Регіонального центру Марини Єлисєєвої, автор додає: «Велика подяка за своєчасне відкриття Горностаївського бюро правової  допомоги, раніше у нас не було такої сильної підтримки зі сторони юристів. А також за компетентних працівників – Цупра Костянтина Васильовича та Цибу Артема Сергійовича. Сподіваємося, що така співпраця продовжуватиметься і надалі».

Варто зазначити, що будь-які заходи наші горностаївські колеги проводять удвох – мабуть, керуючись у своїй діяльності словами Генрі Форда:

Зібратися разом – це початок,
Триматися разом – це прогрес,
Працювати разом – це успіх.

Отже, закликаємо всіх фахівців системи БПД Херсонщини бути справжньою командою – командою висококваліфікованих  однодумців, які спроможні працювати задля своїх громад ще енергійніше, ефективніше та результативніше.