назад

Разом із «ОПОРОЮ» інформуємо про виборчі права

{module 6.03.19}Спільні зусилля правозахисної спільноти та громадянського суспільства – основний пріоритет інформування українців про виборчі права. Про це йшлося в Миколаєві під час семінару «Актуальні питання виборчого законодавства» для юрисконсультів в рамках реалізації правопросвітницької кампанії «Я маю право голосу!».

Заступник директора Регіонального центру Євген Мороховець спільно з громадським омбудсменом із захисту виборчих прав громадянської мережі «ОПОРА» у Миколаївській області Ігорем Скалько в рамках реалізації інформаційної кампанії «Я маю право голосу!» провели семінар для юрисконсультів на тему: «Актуальні питання виборчого законодавства», що відбувся в Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області.

2

В ході семінару учасникам заходу було висвітлено основні аспекти виборчого законодавства, ключові механізми активізації громадян до участі у демократичних процесах та сприяння поширенню сталої демократії.

3

Окремо зупинились на можливостях спільної роботи системи безоплатної правової допомоги та громадськості, зокрема громадського омбудсмена із захисту виборчих прав, в контексті забезпечення належної реалізації та захисту виборцями їхніх прав.

4

Висловлюємо подяку Головному територіальному управлінню юстиції у Миколаївській області за запрошення та продовжуємо плідну співпрацю на ниві захисту виборчих прав громадян!