назад

Реалізація проекту «Я МАЮ ПРАВО!» у Локачинському районі

111З метою підвищення правової свідомості громадян та їхньої спроможності захищати свої права у різних сферах життя, у рамках реалізації загальнонаціонального просвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», фахівцями Локачинського бюро правової допомоги проводиться ряд інформаційних заходів щодо прав громадян у сфері доступу до правосуддя, захисту прав власності та формування вміння протистояти проявам корупції.

Зокрема, для жителів селища Локачі фахівці Бюро провели інформаційно-роз’яснювальну вуличну акцію. З метою роз’яснення прав учасників антитерористичної операції зустрілися та надали відповідну інформацію керівнику районної спілки учасників АТО. Спільно з Локачинським районним центром зайнятості організували семінар на тему: «Праця неповнолітніх».

222

У рамках просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» працівники Бюро відвідали загальноосвітній навчальний заклад с. Конюхи, де ознайомили старшокласників з їхніми правами та закликали відстоювати їх у повсякденному житті. Надали школярам чіткі та зрозумілі поради і на конкретних прикладах продемонстрували, як потрібно діяти і куди звертатися, потрапивши у складну ситуацію.

333

Варто зазначити, що Локачинським бюро правової допомоги до кінця поточного року заплановано провести широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію з актуальних правових питань з метою посилення правової спроможності громадян.

Довідково:
До Локачинського бюро правової допомоги звертайтеся за адресою: смт Локачі, вул. Героїв Майдану, 1, тел. (03374) 3-01-34.