назад
25.10.17

Регіональний центр підписав меморандум про співпрацю з Вінницьким обласним центром зайнятості

25 10 2017 125 жовтня 2017 року очільниця Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Марина Лукіянова підписала меморандум про співпрацю з директором Вінницького обласного центру зайнятості Галиною Скоковською. Основними напрямами співробітництва Сторони визначили проведення інформаційних, правових групових та індивідуальних консультацій.

Метою Меморандуму є співпраця, що спрямована на підвищення рівня поінформованості населення щодо можливості отримання правової допомоги, що сприятиме захисту прав та гарантій громадян. Визначення такої мети підтверджене необхідністю розширення спектру інформаційних та консультаційних послуг клієнтам державної служби зайнятості та потребо. Розвитку соціального партнерства в рамках центрів підтримки та розвитку підприємництва Вінницької обласної служби зайнятості.

25 10 2017 2

Сторони зобов’язалися брати участь в інформаційних заходах в рамках роботи центрів підтримки та розвитку підприємництва та надавати методичну, організаційну, консультаційну та практичну допомогу в здійснені інформування населення та роботодавців з питань надання правової допомоги.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106