назад

Регіональний центр підвищує правосвідомість миколаївців

{module club_yakht}

У середу, 16 серпня 2017 року, представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області приєднались до свята з нагоди відкриття першого етапу Чемпіонату області з вітрильного спорту «Кубок Ю. І. Макарова».

Стартував чемпіонат у Миколаївському яхт-клубі. Захід був присвячений Дню незалежності України та здоровому способу життя. Зокрема учасники та організатори парусної регати виступають проти вживання наркотиків та пропагують такий стиль життя серед молоді.

Так, як у першому етапі змагань взяли участь наймолодші спортсмени, на заході були присутні діти та підлітки, які прийшли підтримати своїх друзів, а також батьки, дідусі й бабусі учасників. Враховуючи це, Регіональний центр провів інформаційну кампанію і розповсюдив листівки для неповнолітніх та дітей, мешканців Миколаївської області з зазначенням адрес центрів правової допомоги та покрокові інструкції «Що робити, якщо затримала поліція».IMG 4561

Акцією, яку провели представники центру, активно цікавились люди похилого віку. Вони ставили питання та уважно вислуховували консультації, які їм надавали. Зацікавленість системою правової допомоги проявила й молодь, яка охоче брала запропоновані листівки й пильно вивчала їх зміст.

Захід пройшов на позитивній ноті. Долучившись до нього, представники Регіонального центру змогли зробити ще одну корисну справу та розширити можливості громадян користуватись своїми правами на отримання безоплатної юридичної допомоги.IMG 4583

IMG 4584

IMG 4589

IMG 4603

Нагадаємо, що у разі потреби за правовою допомогою можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43. Або зателефонувати на цілодобову гарячу лінію: 0 (800) 213 103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).