назад

Регіональний центр провів робочу зустріч із Житомирським центром зайнятості

11.04.2016-zustrichТепер і Житомирський центр зайнятості знатиме про відкритий конкурс, який був оголошений Координаційним центром з надання правової допомоги.

11 квітня працівники Регіонального центру провели зустріч із директором міського центру зайнятості Валентиною Сторожук. Основною метою зустрічі було проінформувати про відкритий конкурс із відбору кандидатів на посади начальників та заступників начальників бюро правової допомоги.

Нагадаємо, що в Україні створять понад 400 бюро правової допомоги, які розпочнуть обслуговувати громадян уже з 1 липня 2016 року. Бюро будуть утворені в кожному районі та місті України як відокремлені підрозділи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час інформування роз’яснили порядок проведення конкурсу та умови, на яких можна взяти участь. Також детально розповіли про роботу Регіонального та місцевих центрів, бюро правової допомоги.

Залучившись підтримкою, працівники центру розмістили оголошення з повідомленням про проведення відкритого конкурсу на інформаційних стендах центру зайнятості.