назад
26.04.16

Регіональний центр та Всеукраїнська благодійна організація «Легалайф-Україна» підписали меморандум про співпрацю

DSCN0140Сьогодні, 26 квітня 2016 року, в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області відбулась зустріч із представниками Всеукраїнської благодійної організації «Легалайф-Україна».

         На зустрічі були присутні директор Регіонального центру Леонід Кропліс, директор ВБО «Легалайф-Україна» Наталія Ісаєва, начальники відділів Регіонального центру Дмитро Вержицький, Валентина Ткач, адвокати Еміль Багірян та Тетяна Ромаданова.

         Метою даної зустрічі було підписання Меморандуму про співпрацю.

Зустріч розпочав Л.Кропліс, звернувши увагу на питання реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги.

Н.Ісаєва зазначила, що основною метою діяльності організації є розвиток та підтримка демократичних ініціатив в Україні, захист прав людини та покращення якості життя особистості, зокрема захисту прав та інтересів осіб з уразливих груп населення на території області: «…Ми хочемо домогтися поліпшення доступу до правосуддя осіб з уразливих груп, зниження рівня насильства, порушень прав людини в Україні».

Підсумком стало підписання меморандуму про співпрацю, метою якого є обмін інформацією щодо потреб у наданні безоплатної правової допомоги з метою підвищення доступу осіб з уразливих груп Кіровоградської області до органів правосуддя за допомогою цілодобового захисту/супроводу з боку адвокатів.

DSCN0134

DSCN0136

DSCN0138