назад

Регіональний центр у День вишиванки відвідав Запорізький національний університет

1

19 травня 2016 року у вищих навчальних закладах Запорізької області пройшли масштабні заходи інформаційної кампанії щодо проведення конкурсу з відбору керівників бюро правової допомоги з роздачею студентам листівок із запрошенням брати участь у зазначеному конкурсі.

2

У Державному навчальному вищому закладі «Запорізький національний університет» Міністерства освіти інформування студентів юридичного факультету провели фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області спільно зі спеціалістами Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області.

Зазначений захід був проведений з метою реалізації доручення Міністра юстиції України від 29 квітня 2016 року № 6-32/14 щодо проведення інформаційної кампанії про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги, задля широкого інформування та залучення до участі в конкурсі кваліфікованих кандидатів, які вмотивовані на роботу у сфері надання безоплатної правової допомоги.

Декан юридичного факультету Тетяна Коломоєць та заступник декана юридичного факультету з виховної роботи Віктор Сабадаш гостинно прийняли представників органів юстиції та Регіонального центру та сприяли проведенню широкого інформування студентів. Зараз в них найгарячіша пора – сесія, тому заліки, екзамени та захист дипломної роботи у самому розпалі. Але старшокурсники активно цікавились запропонованою фахівцямиРегіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області та Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області інформацією стосовно організації бюро правової допомоги та можливості прийняти участь у конкурсі на заміщення посади керівників бюро, вимог до майбутніх працівників та можливостей, що відкриваються перед тими, хто обійме вищезазначені посади. 

Під час зустрічі студентам юридичного факультету Запорізького національного університету було роздано листівки із запрошенням брати участь у зазначеному конкурсі