назад

Регіональний центр взяв участь у Форумі аполітичної активної молоді

12.04 6З метою поширення інформації щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги та про відкритий конкурс із відбору кандидатів на посади начальників, заступників начальників бюро правової допомоги, працівники Регіонального центру 12 квітня взяли участь у Першому Форумі аполітичної активної молоді, який організувала ГО «ХХІ покоління».

Заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська розповіла молоді про систему безоплатної правової допомоги, звернула увагу на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на таку допомогу. Також вона наголосила на тому, як важливо вміти захистити себе, знати свої права та номер гарячої лінії Центру.

Окремо заступник директора зупинилася на питанні створення бюро правової допомоги, проведенні конкурсу та умови, на яких можна взяти участь. «Якщо Ви маєте вищу юридичну освіту не нижче бакалаврського рівня, вільно володієте українською мовою та маєте бажання приєднатися до команди системи безоплатної правової допомоги в Україні – спробуйте свої сили!», – наголосила Наталія Радушинська.

По завершенню зустрічі начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Олена Герасименко розповсюдила серед присутніх друковану продукцію у вигляді буклетів про Центри з надання БВПД.

Висловлюємо подяку голові громадської організації «ХХІ покоління» Віталію Сівку за можливість взяти участь у Форумі, а також за інформаційну підтримку.

http://portalmolodi.org.ua/home/293-pravova

13.04 4 - forum 13.04 2 - forum