назад

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області інформує

Безоплатна правова допомога для мешканців Жовківщини стає доступнішою


foto Jovkva

26 травня 2016 року в рамках проекту «Забезпечення мешканців Жовківщини кваліфікованою інтегрованою правовою допомогою» за підтримки МФ «Відродження» відбулося урочисте відкриття Центру інтегрованої правової допомоги для мешканців Жовківщини. Організатори заходу – Другий львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Львівська громадська організація “Центр досліджень місцевого самоврядування”.

У відкритті Центру взяли участь голова Жовківської районної ради Роман Горбань, міський голова Жовкви Петро Вихопень, секретар міської ради Андрій Мазан, начальник Управління Пенсійного фонду України в Жовківському районі Катерина Лиско і начальник Жовківського районного центру зайнятості Микола Кришталюк, а також представники Жовківської РДА та громадськості Жовківщини.

Учасники заходу відзначили, що співпраця між суб’єктами надання первинної та вторинної допомоги за принципом територіальної орієнтації на споживача покликана спростити доступ мешканців віддалених сіл Жовківського району Львівської області до безоплатної правової допомоги.

Відтепер кожен мешканець Жовківського району має змогу звернутися з приводу правових питань у Центр за адресою: м.Жовква, пл. Вічева, 1. Консультації надаватимуться кваліфікованими юристами щосереди з 10.00 до 14.00.

В рамках заходу підписано трьохсторонню Угоду про співпрацю щодо ефективного функціонування безплатної правової допомоги, проведення правопросвітницької роботи для мешканців Жовківщини між Другим Львівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Львівською громадською організацією «Центр досліджень місцевого самоврядування», Жовківськими районною, міською радами та районною державною адміністрацією.