назад

Регіональний центр з надання БВПД долучився до всеукраїнського флешмобу

golovna

В рамках флешмобу, організованого Міністерством юстиції, сьогодні, 19 травня, директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк спільно з керівником ГТУЮ у Рівненській області Іванною Смачило провели зустріч зі студентами Рівненського інституту Київського університету права.

У Рівному захід відбувся з метою популяризації конкурсів Міністерства юстиції, зокрема, щодо відбору керівників Бюро правової допомоги, які з 1 вересня запрацюють у 12-ти районах області.

1

Зокрема, під час зустрічі з студентам середніх та старших курсів обговорювалася можливість побудови кар’єри в системі безоплатної правової допомоги та органах юстиції. Присутнім продемонстрували презентацію про проведення відкритого конкурсу, роздали листівки з запрошенням брати участь у конкурсах на зайняття посад у системі БПД, а також детально розповіли про вимоги до претендентів та умови проведення конкурсу.

Василь Овдіюк, зокрема, зазначив про важливість участі молодого покоління у конкурсі: «Ми раді брати на роботу молодих працівників, адже у них, як ні в кого більше, є бажання вчитися новому та змінювати країну на краще».

2

8