назад

Регіональний центр залучився підтримкою у Ради адвокатів Житомирської області

08.04.2016 -   8 квітня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Радушинська зустрілася з головою Ради адвокатів Житомирської області Валерієм Прокопчуком.

Під час зустрічі обговорили взаємодію під час проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги.

Наталія Радушинська наголосила на тому, як важливо обрати кваліфікованих і вмотивованих на роботу у сфері надання безоплатної правової допомоги кандидатур на посади керівників бюро правової допомоги на основі об`єктивних критеріїв.

Нагадаємо, що в Україні створять понад 400 бюро правової допомоги, які розпочнуть обслуговувати громадян уже з 1 липня 2016 року. Бюро будуть утворені в кожному районі і місті України як відокремлені підрозділи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Валерій Прокопчук запевнив, що надасть підтримку та розмістить оголошення на сайті Ради адвокатів Житомирської області: «Це для благ місцевої громади та інвестиція у правову державу», – запевнив Валерій Прокопчук.