назад

«Рейд-підліток» Сколівського бюро правової допомоги

Stryi zahid dity1Комплексний правопросвітницький захід «Рейд-підліток», що складався із лекцій на теми: «Стоп-булінг», «Торгівля людьми», «Правова культура учня» відбувся нещодавно у с. Тухля на Сколівщині.

Учасниками заходу були учні 8, 9 та 10-х класів Тухлянської НВК школи-гімназії Сколівської районної ради Львівської області. Діти отримали можливість подивитися інформаційні ролики, проаналізувати різні ситуації, висловити свої міркування та бачення.

Насамкінець школярі закріпили отриманні знання за допомогою тренінгу «Стоп шкільний терор!», «Не стань жертвою торгівлі людьми», «Я і поліція».
Зазначений захід провели фахівець Сколівського бюро правової допомоги Віра Андрейків спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей Сколівської РДА Оленою Урдей, спеціалістом ювенальної превенції Сколівського ВП Стрийського ГУНП у Львівській області Наталією Костишин, директором районного центру соціальних служб сім’ї та молоді Юрієм Кузейків.

Stryi zahid dity2

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).