назад

Рівні можливості для кожного

RK312 червня директор Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Орлюк та голова Коростенської ромської общини «Романо Кхам» Микола Боровий підписали меморандум про співпрацю.

Захід відбувся в рамках реалізації Плану дій з реалізації стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року.
Підписання меморандуму сприятиме консолідації зусиль Сторін, спрямованих на співпрацю в частині формування сприятливого середовища та забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері захисту прав громадян та розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, зокрема представників ромської общини.
До складу даної общини входять роми Народицького району, с. Білокоровичі Олевського району, Черняхівського району та Коростенського району.
Інтегратор Оксана Сергієнко розповіла про роботу Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, звернула увагу на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та роз’яснила процедуру її отримання.
Директор центру Сергій Орлюк із головою ромської общини Миколою Боровим обговорили подальшу співпрацю.

{module Коростенський МЦ}