назад

Робоча нарада керівників в системі БПД Дніпропетровщини щодо відкриття бюро правової допомогив області

202 червня 2016 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській областівідбулася робоча нарада керівників центрів з надання БВПД з питань, що стосуються відкриття в області бюро правової допомоги.

Зокрема, учасники обговорювали  питання відкриття бюро правової допомоги к вересня нинішнього року, їх розміщення та технічно-матеріального забезпечення. Також було обговорено порядок, умови та роботу комісії під час проведення конкурсу претендентів на керівні посади до бюро правововї допомоги.

Нагадаємо, що в області планується відкрити 25 бюро правової допомоги на всій території області.

Присутні на заході керівники Регіональних та місцевих центрів Людмила Яцуба (директор Регіонального центру з надання БВПД у Дніпропетровській області), Ліна Сергієва (Перший дніпропетровський місцевий центр), Віталій Оліфер (виконуючий обов’язки директора Другого дніпропетровського місцевого центру), Андрій Прокопенко (Третій дніпропетровський місцевий центр),  Олександр Юрчук (Перший криворізький місцевий центр),  Микола Касьян (Другий криворізький місцевий центр),  Оксана Косоног (Павлоградський місцевий центр),  Сергій Лисак (Дніпродзержинський місцевий центр) та Володимир Федоров (Нікопольський місцевий центр) домовилися про спільну координацію зусиль задля досягнення високих результатів роботи системи надання  безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровської області.

 «Право на захист» Сергій Чаговець та юрисконсульт Олексій Капінус, представили присутнім проект «Адвокація, захист прав людини та юридична допомога ВПО в Україні», метою якого є посилення гарантії дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та спрощення процедур обліку таких осіб. З метою подальшої спільної роботи, ВБФ «Право на захист» та Регіональний центр разом з місцевими центрами надання  безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровської області підписали меморандум про співпрацю.

{gallery}news/2016/06/02062016{/gallery}