назад

Робоча нарада у Перечинському бюро правової допомоги

new Perech   У вівторок, 8 серпня, директори Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василь Попадинець та Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко провели робочу нараду з працівниками Перечинського бюро правової допомоги.

    Упродовж заходу було обговорено питання покращення інформування та розширення доступу місцевих мешканців до безоплатної правової, реєстрації громадських об’єднань та представництва інтересів громадян у судах працівниками бюро, а також інші робочі питання.

DSCN0132
    Начальник Перечинського бюро правової допомоги Тетяна Кость та головний спеціаліст Іванна Хом’як поінформували про кількість звернень місцевих мешканців за консультаціями до бюро та основні категорії питань, з яких звертаються громадяни.

    Якщо ви потребуєте правової допомоги або не маєте грошей на адвоката, звертайтеся за адресами:
    Ужгородський місцевий центр з надання БВПД, м. Ужгород, вул. Загорська, 51, тел.: (0312) 64-15-03, ел. пошта: uzhhorod1.zakarpattya@legalaid.gov.ua
    відділи:
    Чопське бюро правової допомоги, м. Чоп, вул. Залізнична, 1, тел.: 0312-71-10-59, e-mail: chopske@legalaid.uz.ua,
    Перечинське бюро правової допомоги, м. Перечин, пл. Народна, 16, каб. 112, тел.: 03145-2-34-57, e-mail: perechynske@legalaid.uz.ua
    Великоберезнянське бюро правової допомоги, смт. В.Березний, вул.Шевченка, 27, тел.: 03135-2-37-07, e-mail: velykobereznianske@legalaid.uz.ua.