назад

0CIMG5266

08 жовтня 2015 року в .о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ярослав Лис та заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Михайло Меснікович, провели робочу нараду з особовим складом військового комісаріату за участі військового комісара підполковника Юрія Фещенка та його заступника майора Романа Крижанівського Кременецького об’єднаного міського військового комісаріату.

Ярослав Лис ознайомив присутніх з системою безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, розпорядком роботи та місцем розташування К кременецького місцевого центру, Законом України «Про безоплатну правову допомогу», звернув увагу на категорію осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та інформував присутніх, щодо пільг, якими користуються учасники АТО та члени їх сімей.

Михайло Меснікович роз’яснив порядок звернення до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги учасників АТО  та звернув особливу  увагу за яких умов вона надається.

Підполковник Юрій Фещенко проінформував про проблемні питання правового та соціального характеру.

За підсумками робочої наради досягнуто домовленості щодо тісної співпраці Кременецького об’єднаного міського військового комісаріату з Кременецьким місцевим центром, щодо забезпечення соціального та правого захисту учасників АТО, надання їм безоплатної вторинної правової допомоги.