назад
03.08.16

Робоча поїздка до Шишацького району

persiy2707201654

27 липня 2016 року з метою вирішення організаційних питань по розміщенню бюро правової допомоги працівники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзд  до смт. Шишаки Полтавської області, де було проведено ряд важливих робочих зустрічей.

Так, директор місцевого центру Ігор Рибас зустрівся з Головою Шишацької районної ради Владиславом Сафоновим. Сторони обговорили ключові питання забезпечення жителів Шишацького району безоплатною правовою допомогою, зокрема необхідності постійного вдосконалення надання таких послуг. В зв’язку з цим було вирішено підготувати необхідні документи для внесення змін до Програми правової освіти населення в районі. Головною метою зустрічі, яку було досягнуто, стало підписання договору оренди приміщення, де розміщуватиметься бюро правової допомоги.

Також, з метою посилення співпраці з органами виконавчої влади, працівниками Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено робочу зустріч з керівником апарату Шишацької районної державної адміністрації Іваном Гречкою.

В ході зустрічі сторони окреслили коло питань, які потрібно враховувати під час співпраці в контексті забезпечення жителів району безоплатною правовою допомогою, дійшли згоди об’єднати зусилля по налагодженню роботи бюро правової допомоги та обговорили питання доцільності підготовки необхідних документів для внесення змін до районної Програми правової освіти населення.