назад
14.09.15

Робоча поїздка Інтегратора Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги до Городоцького району

IMG 1526     11 вересня 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру Ярусевич І.А. провела низку робочих зустрічей із представниками апарату, управління соціального захисту населення та служби у справах дітей Городоцької районної державної адміністрації, виконавчого апарату районної ради, управління пенсійного фонду України в Городоцькому районі та Городоцького РВ УМВС України  Хмельницької області.  

     Під час зазначених зустрічей їх учасників було поінформовано про діяльність Хмельницького місцевого центру, можливість отримання громадянами вразливих категорій безоплатної вторинної правової допомоги, досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям району. 

     Також відбулася зустріч з заступником голови Городоцької райдержадміністрації Бабином В.П. та директором Городоцької централізованої бібліотечної системи Федолюк В.А., на якій обговорено питання, щодо використання нової унікальної системи дистанційного Skype – консультування для мешканців віддалених сіл Городоцького району. Точками доступу при цьому є сільські бібліотеки, які підключенні до програми «Бібліоміст». Дані бібліотеки забезпеченні необхідною комп’ютерною технікою, швидкісним Інтернетом та здатні забезпечити якісний зв’язок між сільськими мешканцями та працівниками Хмельницького місцевого центру. До даної системи, наразі, вже підключені м. Городок та 3 сільські бібліотеки району.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/14.09.2015_2{/gallery}