назад
09.09.16

Робоча поїздка першого заступника директора Регіонального центру до м. Гребінка

greb lah8 вересня 2016 року перший заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Микола Лахижа  здійснив робочу поїздку до м. Гребінка.

 

Під час зустрічі з головою районної державної адміністрації Віталієм Роспоповим та головою районної ради Валерієм Зінченком обговорено питання оптимізації роботи з надання правової допомоги мешканцям району, зокрема, організацію роботи з учасниками АТО, переселенцями тощо, підготовки районної програми правової допомоги та інше. 

По закінченню зустрічі перший заступник директора РЦ та керівники району відвідали новостворене бюро правової допомоги та обговорили з в.о. начальника Анастасією Прошкіною питання, пов’язані із забезпеченням ремонту  приміщення бюро правової допомоги та його розширення, здійснили аналіз перших днів роботи бюро та визначили актуальні завдання її удосконалення, намітили заходи щодо інформування населення району про діяльність установи. Окремо було наголошено на необхідності посилення роботи із засобами масової інформації та громадськими інституціями.  

         Зустрічі висвітлено в ЗМІ району. Зокрема, спільно з працівниками місцевої телекомпанії записано відеоролик про суть та завдання системи правової допомоги.