назад
11.04.16

Робоча поїздка працівників Лубенського МЦ з надання БВПД до м.Гадяч

lubny1104201654

08 квітня 2016 року, директор Лубенського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Артем Россоха провів робочу зустріч із заступником голови Гадяцької райдержадміністрації Сергієм Бондаренком.

Під час зустрічі сторони обговорили питання щодо реформування територіальних органів Міністерства юстиції України, розвитку системи надання безоплатної правової допомоги, зокрема проблемні моменти щодо відкриття в м.Гадяч Бюро правової допомоги. Директор центру Артем Россоха поінформував про функції та структуру бюро, умови проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади його начальника (заступника начальника).

Сергій Бондаренко, зі свого боку, завірив у зацікавленості керівництва району у створенні в місті нової установи та розширенні доступу мешканців Гадяцької громади до безоплатної правової допомоги.

За результатами зустрічі сторони підтвердили свої наміри щодо подальшої співпраці.

Також під час робочої поїздки працівниками центру за участі адвоката системи БПД   Ольги Жиліної проведено виїзний прийом громадян.

Під час прийому мешканцям міста Гадяч надано юридичні консультації, ознайомлено з роботою місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, роздано інформаційні матеріали з питань БПД та контактними даними центру.lubny110420165