назад
18.12.15

Робоча зустріч інтеграторів Шосткинського місцевого центру

151218 1118 грудня 2015 року відбулася робоча зустріч інтеграторів Шосткинського місцевого центру Ольги Правосуд та Юлії Зацаринної з начальником Шосткинського міського відділу Управління ДМС України в Сумській області Олегом Назаренко.

У ході зустрічі працівниками центру   детально висвітлено питання можливості надання безоплатної вторинної правової допомоги Шосткинським місцевим центром соціально незахищеним категоріям громадян та повідомлено про поетапний прийом клієнтів, перелік документів, які необхідно мати при зверненні до центру.

Співробітники центру зауважили, що до центру звертається велика кількість громадян з питаннями щодо порядку набуття громадянства, оформлення документів громадянина України для виїзду за кордон. Олег Назаренко наголосив, що міський відділ УДМС буде співпрацюватиме з місцевим центром безоплатної вторинної правової допомоги у напрямку надання  безоплатної правової допомоги щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України, реєстрації місця проживання, порядку набуття статусу біженця тощо та зазначив, що на обліку в міському відділі перебуває 619 внутрішньо-переміщених осіб.

В результаті зустрічі сторони домовились про спільне проведення заходів та інформування мешканців міста про діяльність Центру через фахівців Шосткинського міського відділу Управління державної міграційної служби.