назад
28.12.15

Робоча зустріч інтеграторів Шосткинського місцевого центру з представником регіонального центру

151228 1128 грудня 2015 року відбулася робоча зустріч інтеграторів Шосткинського місцевого центру Ольги Правосуд та Юлії Зацаринної із заступником начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Іриною Стегній.

Мета зустрічі – обмін досвідом щодо діяльності центру, обговорення практик роботи місцевих центрів та взаємодії між місцевими та регіональними центрами, пріоритети роботи системи безоплатної правової допомоги у наступному році. 

Під час зустрічі колеги обговорили найбільш важливі питання, що виникають в роботі «інтеграторів», як співпрацювати з громадськими об’єднаннями, органами місцевого самоврядування та ЗМІ. Окремим питанням стало обговорення роботи у соціальних мережах. Також, в рамках робочої наради були обговорені плани роботи на 2016 рік.

151228 12

Після закінчення зустрічі інтегратори місцевого центру та фахівець з комунікації регіонального центру домовились про тісну співпрацю у напрямку впровадження комунікативної стратегії системи безоплатної правової допомоги, забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами.