назад

Робоча зустріч із представниками громадської організації ”Спілка учасників бойових дій АТО Кременецького району ”

12651190 444995272358101 3657457245427233687 n

29 січня 2016 року в. о. директора Кременецького місцевого центру Валентина Вербицька та в. о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ярослав Лис провели робочу зустріч з головою громадської організації ”Спілка учасників бойових дій АТО Кременецького району” Іваном Білосевичем, заступником голови спілки Юрієм Чорнозубом та представником Кременецького об’єднаного міського військового комісаріату Сергієм Недашківським. Зустріч мала на меті забезпечення доступу до БПД учасників АТО та членів їх сімей, а також їх соціального та правого захисту.

В ході діалогу розглядалося питання роботи виїзного консультаційного пункту в приміщенні “Спілки учасників бойових дій АТО Кременецького району”. Результатом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю.

Також, 29 січня 2016 року (у зв’язку з проведенням ремонтних робіт у приміщенні, виділеному для розміщення Спілки учасників бойових дій АТО Кременецького району) в Кременецькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги  було проведено прийом учасників АТО. За отриманням консультації, щодо порядку виділення земельної ділянки, встановлення на пільгову чергу для отримання житла звернувся один учасник бойових дій.