назад
31.03.17

Робоча зустріч із представниками нацполіції

31 березня 2017 року начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області Тетяною Ломіногіною проведено робочу зустріч зі старшим інспектором відділу контрольно-методичного нагляду ГУНП в Черкаській області Костянтином Гапченком.

Під час зустрічі обговорено ряд нагальних питань серед яких: практичні аспекти реалізації права на правову допомогу затриманими за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, складання протоколів, дотримання порядку інформування Регіонального центру про затримання осіб, проведення звірки інформації щодо кількості затриманих, забезпечення права на захист підозрюваних у кримінальному процесі на стадії досудового розслідування тощо. Обговорено вжиті заходи відповідальними особами ГУНП в Черкаській області з метою запобігання порушень органами поліції вимог постанови Кабміну від 28.12.2011 № 1363 щодо порядку інформування Регіонального центру про затримання осіб, здійснено аналіз щомісячної статистичної інформації.
Під час зустрічі доведено до відома інформацію щодо організації діяльності місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, основних завдань.