назад

Робоча зустріч із представником державної установи «Машівська виправна колонія (№ 9)»

masch23003

30 березня 2018 року відбулась робоча зустріч між начальником Машівського бюро правової допомоги Максимом Дворовенко та начальником відділення соціально – психологічної служби державної установи «Машівська виправна колонія (№ 9)» Сергієм Чопенко.

В ході зустрічі сторони обговорили надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання та дійшли згоди щодо необхідності співпраці між установами в майбутньому.

Під час спілкування Максим Дворовенко розповів про роботу Машівського бюро правової допомоги та дію на території району загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», який запроваджений з метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб.

Як результат, партнери дійшли згоди щодо необхідності співпраці між установами та погодили організаційні моменти щодо створення на базі державної установи «Машівська виправна колонія (№ 9)» дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть  звернувшись до Машівського бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Машівка, вул. Незалежності, 111, (2 поверх), тел. (05364) 9-14-11.