назад

Робоча зустріч із старшим інспектором з особливих доручень Управління забезпечення прав людини Національної поліції України

P112 жовтня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області відбулася робоча зустріч із старшим інспектором з особливих доручень Управління забезпечення прав людини Національної поліції України Іллєю Андрійовським. У заході взяли участь директор Центру Марина Єлисєєва та менеджер з якості Максим Магда.

Учасники обговорили подальші шляхи взаємодії з питань дотримання поліцейськими законності та протидії порушенням з їхнього боку. Марина Єлисєєва також поділилась досвідом співпраці з правозахисними організаціями та Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

P1Сподіваємося, що подальша взаємодія з поліцейським обмудсменом сприятиме недопущенню порушень правоохоронцями вимог кримінального процесуального законодавства та адміністративного судочинства в частині забезпечення права на захист, а також стане у нагоді нашим адвокатам для здійснення ефективного захисту.

За результатами робочої зустрічі Центром підготовлено інформаційний запит до територіального відділу Управління забезпечення прав людини Національної поліції України за зверненнями трьох затриманих осіб.