назад

Робоча зустріч керівництва Регіонального центру з колективом Калуського місцевого центру з надання БВПД

1Щодо оптимізації та забезпечення належного функціонування Калуського місцевого центру з надання БВПД, вжиття заходів, спрямованих на покращення показників його роботи,заступником директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимиром Ковальчуком 1 березня проведено робочу зустріч з колективом центру.

 

 

2

Володимир Ковальчук зазначив, що згідно аналізу діяльності територіальних підрозділів, Координаційним центром з надання правової допомоги визначено центри з надання БВПД, показники результативності яких за основними напрямами роботи є нижчими у порівнянні з іншими. Це у тому числі стосується роботи  Калуського місцевого з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що свідчить про недостатню організацію роботи центру.

Тому керівництву Калуського місцевого центру з надання БВПД необхідно впродовж березня-травня 2019 року розробити план заходів, пов’язаних з покращенням роботи в цілому по всіх напрямах роботи. Також    посилити роботу по взаємодії та співпраці з органами місцевого самоврядування, ОТГ, громадськими організаціями; розробити план проведення правопросвітницьких та правоосвітніх заходів серед цільових категорій громадян регіону, з урахування доступу мешканців до наданих правових послуг системи БПД.

3

 

4


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)