назад

Робоча зустріч працівників Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із представниками дирекції УДППЗ “Укрпошта”

944033 441418586049103 6131854958747851361 n

19 січня 2016 року директор Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Гордєєв та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ірина Максимюк із робочим візитом відвідали Тернопільську дирекцію Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта”.

Представники Місцевого Центру провели зустріч з директором Тернопільської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Василем Юрчишиним і заступником директора з питань продажу послуг Валентиною Удич. Юрій Гордєєв доніс інформацію про те, які категорії осіб мають право на безоплатну правову допомогу, порядок звернення та специфіку надання вторинної правової допомоги соціально незахищеним категоріям громадян. Також назвав перелік районів Тернопільської області, що підпадають під юрисдикцію Місцевого Центру.

За результатами зустрічі сторони домовились про спільну співпрацю: участь у нарадах, які проводяться щомісячно в центральних відділеннях та центрах поштового зв’язку районних центрів області. Директору Василю Юрчишину надано матеріали у вигляді буклетів і пам’яток з необхідною інформацією та координатами Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.