назад

Робоча зустріч стосовно відкриття мобільного консультативного пункту з надання безоплатної вторинної правової допомоги для учасників АТО

12.05.2016 - rob 212 травня працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у робочій зустрічі зі спеціалістом Центру соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім`ям Юлією Оверчук та директором Житомирського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ольгою Юрчук.

Під час зустрічі, у якій також взяли участь інші працівники Центру соціальної допомоги учасника АТО та їх сім`ям, підняли найгостріші проблеми, які виникають в учасників бойових дій та їх сімей, шляхи їх вирішення. Також роз’яснили порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Важливим моментом зустрічі стало обговорення створення мобільного консультативного пункту, де будуть надаватися кваліфіковані правові консультації та, у разі потреби, представництво інтересів учасників АТО та їх сімей у судах, яке будуть здійснювати юристи та адвокати Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Регіонального центру.

«Усі проблеми учасників бойових дій зводяться до отримання пільг, забезпечення ліками та лікарськими засобами, укладення та припинення контрактів військовими під час АТО, реалізація права на землю та житло, – про це заявила  Юлія Оверчук. – Маємо надію, що мобільний консультативний пункт буде надавати реальну допомогу учасникам АТО та їх сім`ям».

Мобільний консультативний пункт буде створено у Центрі соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім`ям на базі Житомирського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (м. Житомир, майдан імені С. П. Корольова, 6). Про точну дату та час відкриття сповістимо пізніше.

12.05.2016 - rob 1 12.05.2016 - rob 3
12.05.2016 - rob 6 12.05.2016 - rob 7