назад

Robocha zustrich 1

– Тільки разом, у спільній взаємодії, підставляючи один одному плече – ми досягнемо значних результатів та успіхів, що вкрай необхідні та важливі для українського суспільства і держави, – Павло Наливайко.

 

       28 лютого з робочим візитом до Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітало керівництво Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області. Метою зустрічі стало обговорення важливих законодавчих змін, що відбулися в системі безоплатної правової допомоги, питань оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, укладання контрактів з адвокатами та звітування ними за дорученнями, а також розгляд інших робочих питань та організаційних моментів, що хвилювали як адвокатів так і співробітників МЦ.

       З привітальним словом виступив перший заступник директора Регіонального центру Павло Наливайко, який проінформував присутніх на зустрічі працівників центру та адвокатів про реорганізаційні зміни, що торкнулися двох Регіональних центрів – У Запорізькій та Донецькій областях, наголосив на необхідності пошуку та залученню нових адвокатів до надання безоплатної правової допомоги, зупинився на проблемах та прогалинах у роботі відділів бюро правової допомоги та відповів на всі питання, що виникли в ході дискусії у присутніх. Robocha zustrich 6

       Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення якості адвокатів Олександр Гришин детально зупинився на суттєвих змінах, що відбулися в питаннях оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу. Обговорення зазначених змін викликало жваву дискусію серед адвокатів та співробітників місцевого центру.

       Володимир Антонцев, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги РЦ, розповів присутнім про організацію роботи Регіонального центру, зупинився на питаннях взаємодії з судовими та правоохоронними органами, як важливому елементі забезпечення якості правової допомоги.

       Підводячи підсумки зустрічі, Павло Наливайко подякував колегам та адвокатам за сумлінну працю, якісне надання безоплатної правової допомоги та принципову позицію в питаннях захисту та відстоювання прав та законних інтересів українських громадян.

Нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД, який знаходиться за адресою:

Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8, 1-й поверх (будівля санепідемстанції)

Телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909,

ел.пошта: berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.uа, скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).