назад

Робоча зустріч у Чорнобаї

10 та 12 серпня 2016 року з метою поширення інформації про розвиток системи безоплатної вторинної правової допомоги спеціалісти Золотоніського місцевого центру — Олег Костогриз, Тетяна Костогриз та Владислав Круть разом з заступником начальника Чорнобаївського бюро правової допомоги Інною Копійкою та головним спеціалістом В’ячеславом Макаренком зустрілися з начальником та працівниками Чорнобаївського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПС України в Черкаській області — Володимиром Бабенком та працівниками відділу, а також з працівниками центру надання адміністративних послуг Чорнобаївської РДА.

Під час зустрічей спеціалісти центру проінформували присутніх про створення в смт. Чорнобай бюро правової допомоги та напрямки його роботи, обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Особлива увага була приділена також питанню права на безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщених осіб.

Серед присутніх були поширені інформаційні буклети щодо діяльності центру, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БПД, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру.

За результатами зустрічей було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

На базі центру надання адміністративних послуг Чорнобаївської РДА проведено прийом громадян. Також, проведено вуличне інформування місцевих жителів та розповсюджено інформаційні матеріали про діяльність Золотоніського місцевого центру з надання БВПД, буклети на тему: «Що таке безоплатна вторинна правова допомога, та як її отримати”.