назад

Робоча зустріч в.о. директора Луцького місцевого центру з надання БВПД та голови ГО “Міжнародна організація журналістів “Четверта влада”

З метою налагодження комунікацій Луцького місцевого центру з надання БВПД з засобами масової інформації та поширення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, 9 листопада 2015 року відбулася робоча зустріч в.о. директора Луцького місцевого центру з надання БВПД Ірини Войчук та голови ГО «Міжнародна організація журналістів «Четверта влада» Генріха Кошчельного (Henrich Kościelny).

Під час робочої зустрічі сторони обговорили можливості:
    1. Організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну первинну та вторинну правову допомогу, шляхом розміщення друкованої продукції в ЗМІ.
    2. Розміщення інформації, зміст якої може становити спільний інтерес, на офіційних інтернет-ресурсах учасників та на інформаційних стендах в приміщеннях сторін.
    Робоча зустріч завершилася підписанням двостороннього меморандуму про співпрацю Луцького місцевого центру з надання БВПД з ГО «Міжнародна асоціація журналістів «Четверта влада».

Zustrich-1

Zustrich-2