назад

Робоча зустріч в Сумському місцевому центрі з надання БВПД

151230 01

30 грудня 2015 року відбулася робоча зустріч директора Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентини Трошечко, інтеграторів Наталії Шестерніної та Яни Кнуренко із заступником начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області  Іриною Стегній.

Мета зустрічі – обмін досвідом щодо діяльності центру, обговорення практик роботи місцевих центрів та взаємодії між місцевими та Регіональними центрами, пріоритети роботи системи безоплатної правової допомоги у наступному році. 

Під час зустрічі колеги обговорили найбільш важливі питання, що виникають в роботі «інтеграторів», як співпрацювати з громадськими об’єднаннями, органами місцевого самоврядування та ЗМІ. Разом було проаналізовано перспективність підписаних Меморандумів про співпрацю між місцевим центром, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування.  Також в рамках робочої наради були обговорені плани роботи на 2016 рік.

Після закінчення зустрічі інтегратори місцевого центру та фахівець з комунікації Регіонального центру домовились про тісну співпрацю у напрямку впровадження комунікативної стратегії системи безоплатної правової допомоги, забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами.