назад

Робоча зустріч в управлінні соціального захисту

2015 11 30 Кельм 127 листопада 2015 року задля налагодження партнерських відносин з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування відбулась робоча зустріч директора Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) Ігоря Усатого, начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги   Юлії Олійник та начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Артема Дворського з начальником Сокирянського управління соціального захисту населення Наталією Гладкою.

Під час зустрічі директор Кельменецького місцевого центру повідомив, що з 1 липня 2015 року малозабезпечені громадяни, пенсіонери, інваліди, учасники АТО, діти-сироти і інші особи можуть отримати безоплатну правову допомогу в цивільних та адміністративних справах через місцевий центр з надання БВПД. Юлія Олійник детально роз’яснила підстави для надання БВПД  та зазначила категорії осіб, які мають  право на її отримання. В свою чергу Артем Дворський розповів про роботу адвокатів Чернівецької області, які працюють за контрактами  в системі БВПД.

З метою поширення інформації щодо діяльності Кельменецького місцевого центру Юлія Олійник надала буклети та інформаційні листівки про його роботу.