назад

12642914 445861668938128 8666421989977759263 n04 лютого 2016 року в приміщенні Збаразької районної ради відбулася робоча зустріч в.о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентини Вербицької з головою Збаразької районної ради Світланою Боднар, головою Збаразької районної державної адміністрації Олексієм Кондрацьким, за участю заступника голови районної ради Юлії Чванкіної та заступника голови районної державної адміністрації з гуманітарних питань Петра Тиньо.

В ході робочого діалогу розглядалося питання прийняття Програми надання безоплатної правової допомоги жителям Збаразького району на 2016-2017 роки: передбачання коштів для розміщення у ЗМІ інформації про діяльність місцевого центру та публікацій, роз’яснень правового характеру, на виготовлення друкованої продукції (листівок, плакатів, буклетів), на оренду транспортного засобу для проведення виїзних прийомів громадян у віддалених населених пунктах району.

Також були окреслені подальші кроки співпраці між місцевим центром та районною радою в напрямку спрощення доступу до безоплатної правової допомоги жителів району: участь працівників місцевого центру у спільних з районною радою виїзних прийомах громадян у сільських радах, за участю адвокатів системи БВПД. Запланована, також, участь працівників центру у засіданні Ради підтримки учасників АТО та членів їх сімей і проведення виїзних прийомів учасників бойових дій в приміщенні даної організації.