назад

Робоча зустріч з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

126 вересня керівництво Регіонального центру та фахівці Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД провели робочу зустріч з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на Прикарпатті.

Зі вступним словом виступив заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук, який наголосив на тісній співпраці системи безоплатної правової допомоги з адвокатською спільнотою.

2

Наступним презентував роботу Івано-Франківського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз завідувач відділення Олександр Лищак, який розповів присутнім про види експертиз, які проводяться у вище зазначеному відділенні.

3

Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Світлана Максим᾽юк та заступник начальника цього ж відділу Оксана Босович поінформували адвокатів про ключові зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та Методики обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. Присутніх ознайомили зі станом оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів за дорученнями, виданими Івано-Франківським міським центром з надання БВПД, а також порядок розподілу справ між адвокатами, які надають БВПД, та рейтинг навантаження адвокатів.

4

Наприкінці зустрічі виступив в. о. директора Івано-Франківського міського центру з надання БВПД Тарас Красніков, який подякував присутнім за приділений час та конструктивний діалог. На заході була присутня начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги області Мирослава Аннюк.

5

У дискусії також взяли участь адвокати Неонілла Вересова, Оксана Осудар, Мирослава Аннюк, Оксана Міськів, Михайло Луговий, Ярослав Бегін, Катерина Крамаренко, Світлана Ткачишин, Тетяна Розганюк, Світлана Жидецька, Іван Микитюк, Павло Синишин, Василь Павлів, Михайло Халусу та Василь Маковійчук.

6


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.