назад
05.10.16

Робоча зустріч з керівником Центру надання адміністративних послуг

CNAP Krem04 жовтня 2016 року в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела робочу зустріч керівником Центру надання адміністративних послуг у м.Кременчуці Тетяною Печерицею.

Також на зустрічі були присутні завідувач інформаційного сектору відділу взаємодії з суб’єктами звернень Ірина Голодняк, юрист центру надання адміністративних послуг Тетяна Думчикова, начальник відділу правопросвітництва місцевого центру з надання БВПД Світлана Терещенко.

         В ході зустрічі Ірина Пушкаревська проінформувала присутніх про реалізацію місцевим центром пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань, в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації відповідно до “Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи”. Зокрема, присутнім було роз’яснено порядок взаємодії територіальних органів Міністерства юстиції України з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги при проведенні державної реєстрації громадських об‘єднань, наведено статистичні дані щодо проведеної роботи. 

         Учасники зустрічі обговорили питання проведення спільних інформаційних та методичних  заходів, спрямованих на підвищення якості надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань.