назад
19.04.19

Робоча зустріч з керівництвом Чорнобаївського відділення поліції

16 квітня 2019 року начальником відділу Чорнобаївського бюро правової допомоги Інною Копійкою проведено робочу зустрічі з начальником Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, капітаном поліції – Віталієм Іваньком та т.в.о. начальника слідчого відділення Чорнобаївського відділення поліції, майором поліції – Віктором Блізніковим щодо питаннь співпраці системи БПД з правоохоронними органами, механізмів додержання прав людини та рівного доступу громадян до правосуддя.

В ході зустрічі наголошено про важливість дотримання прав людини і громадянина та проаналізовано звернення, які надійшли до Чорнобаївського бюро правової допомоги з кримінальних питань за 2018 рік та 3 місяці 2019 року.

Окрім цього, представників правоохоронних органів проінформовано про реалізацію на Чорнобаївщині інформаційних кампаній «Я маю право голосу!» та «Відповідальне батьківство», в рамках загальнонаціонального проекту «Я маю право».

На завершення сторони домовились консолідувати свої зусилля, зокрема, щодо проведення спільних заходів, з метою забезпечення та захисту прав громадян.

Для подальшого інфоромування місцевих жителів про систему БПД та проекти Мін’юсту в приміщені установи розміщено тематичні буклети та плакати.