назад
21.01.19

Робоча зустріч з керівництвом УЗПЛ Національної поліції України

uzp221 січня 2018 року відбулася робоча зустріч директора РЦ НБВПД у Черкаській області Віктора Левицького  з представниками Управління забезпечення прав людини  Національної поліції України Володимиром Бондарем та Вікторією Гапоненко.

Підведено підсумки спільної роботи у 2018 році. Розглянуто ряд важливих питань щодо подальшої діяльності у поточному році на території Черкаської області.

uzp1

Зокрема домовились, з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері захисту прав і свобод людини, вжиття заходів недопущення порушень вимог кримінального процесуального законодавства в частині забезпечення затриманим особам на отримання безкоштовної правової допомоги, надавати працівникам УЗПЛ НПУ інформацію про допущені працівниками відділів та відділень поліції ГУНП в Черкаській області порушення вимог Порядку інформування центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2011 № 1363.