назад

Робоча зустріч з начальником Івано-Франківського міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції

image-0-02-05-83b4f5d87ae02c65b67fee77b199f9067fa0f83b6cf9e44d976abcb4613c1d69-V21.06.2017р. в приміщенні Регіонального центру з надання БВПД в Ів-Фр.обл. відбулась робоча зустріч директора центру М. Євчука та його заступникка В. Ковальчука, директора Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД В. Стусяка з начальником Івано-Франківського міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Р. Кострибою та юристконсультом установи В. Луцишиним.

 

Після аналізу та опрацювання нещодавно прийнятих Законів “Про пробацію”, інших законодавчих та нормативних актів з питань запровадження інституту досудової пробації, про безоплатну правову допомогу, сторони прийшли до висновку: необхідності покращення співпраці між цими установами. Також було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю між Івано-Франківським місцевому центрі з надання БВПД та Івано-Франківським міськрайонним відділом з питань пробації, та обговорено питання підготовки проекту Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання БВПД в області та Управлінням пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації МЮУ. На пропозицію керівника Івано-Франківського місцевого центру В. Стусяка, планується проведення спільної зустрічі керівників районних бюро правової допомоги та нач.районних відділів пробації щодо вироблення спільних правопросвітних заходів для потребуючих громадян.

 


{gallery}pictures/2017.06.23_робоча_зустріч{/gallery}