назад

Робоча зустріч з партнерами

UHSPL 2  У четвер, 22 березня, відбулася робоча зустріч начальника відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Оксани Дудаш із координатор у м. Ужгород у Української Гельсінської спілки з прав людини Борисом Кондратюк, юристами Юрієм Опалеником та Ярославом Ребреєм.

    Учасники зустрічі обговорили питання подальшої співпраці між Регіональним центром та УГСПЛ, а також домовилися про проведення спільних заходів, спрямованих на запобігання порушенням прав людини. Представники правозахисної організації розповіли про розроблення Черкаськими колегами методичного посібника «Механізм місцевої демократії для ветеранів АТО», метою якого є надання методичної допомоги активістам ветеранських організацій та учасникам АТО і небайдужим громадянам у відстоюванні своїх громадянських прав на різних рівнях, та запропонували провести спільну просвітницьку роботу щодо розповсюдження цих рекомендацій на Закарпатті.

UHSPL 1
   Сторони також домовилися про проведення спільної робочої наради у Регіональному центрі щодо презентації та обговорення результатів моніторингу представниками УГСПЛ м ісцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах.