назад

Робоча зустріч з працівниками соціальної сфери

15 січня 2016 року за ініціативи Броварського МЦ з НБВПД задля налагодження співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, відбулась робоча зустріч з трудовим колективом Управління соціального захисту населення Броварської міської ради, оскільки управління є важливою ланкою у здійсненні державою своєї соціальної політики, і покликане надавати допомогу усім малозабезпеченим верствам населення, матерям, дітям-сиротам, інвалідам та працівникам підприємств та організацій усіх форм власності. Тому навантаження на юристів управління дуже велике, оскільки їм доводиться надавати як первинну так, за необхідності, і вторинну правову допомогу.

Начальник управління соціального захисту населення Петренко А.І. повідомила, що управління забезпечує громадян первинною правовою допомогою, проте більшість осіб, що звертаються, потребують представлення їх інтересів в суді та державних органах.

В свою чергу, в.о. директора Березинець В.В. відзначив, що Броварський місцевий центр з надання БВПД створено саме для забезпечення осіб такими послугами.

По закінченню сторони домовились про постійну співпрацю та забезпечення поінформованості громадян з боку управління про Броварський місцевий центр з надання БВПД.

Для наочності та з метою поширення інформації щодо послуг, які надає Центр присутнім були надані буклети, пам’ятки, інформаційні листівки для розміщення їх в управлінні соціального захисту населення та поширення серед відвідувачів.