назад

Робоча зустріч з представниками громадської приймальні безоплатної юридичної допомоги Української Гельсінської спілки з прав людини

{loadposition slides01} 

Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Світлана Штефанчук, директор Кельменецького місцевого центру з надання БВПД Ігор Усатий та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Ганна Акатріні провели робочу зустріч з представниками громадської приймальні безоплатної юридичної допомоги Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) у м. Чернівці.

     Робочій зустрічі передувало проведення прес-конференції за участю засобів масової інформації, яка була присвячена відкриттю громадської приймальні безоплатної юридичної допомоги УГСПЛ у м. Чернівці.

2Координатор громадської приймальні УГСПЛ у м. Чернівці –  Микола Дубець, регіональний координатор, юрист ГО “МАРТ” у м. Чернігів – Дмитро Науменко та координатор інформаційно-просвітницьких заходів громадської приймальні УГСПЛ у м. Чернівці – Ігор Мосін підтримали ініціативу представників Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД області щодо подальшої співпраці під час надання правової допомоги громадянам та при проведенні правопросвітницьких заходів.

За результатами зустрічі представниками місцевих центрів з надання БВПД було підписано Меморандуми про співпрацю з представниками громадської приймальні УГСПЛ у м. Чернівці.

345